Tasty, Italiaans eten

Bij L’uno coll altro bieden wij u een kaart met traditioneel, Italiaans eten in Peer en diverse specialiteiten in ons restaurant. Wekelijks zijn er verrassende pasta keuzes die dagelijks wordt aangevuld met een heerlijke vlees- of visbereiding en een geraffineerd vier gangen menu.

Keuze in overvloed

Een carpaccio, een salata, cannelloni, pasta, risotto, carne of pesce, dolce... U vindt het allemaal bij L’uno coll altro! Speciale wensen en allergieën kunnen vooraf steeds doorgegeven worden. Reserveer even van tevoren als u zich wilt verzekeren van een plaatsje in het restaurant. Dit kan online of via telefoon!

Ontbijt op zondag

Iedere zondagochtend bieden we een typisch Italiaans ontbijt. Een fijne manier om de dag te beginnen. Wij starten met een heerlijke prosecco, een geperst fruitsapje, verse Italiaanse charcuterie en kazen, een lekker eitje met knapperig spek, … Prijs per persoon 25,- euro.

Feestzaal

Een feest of bijeenkomst in het vooruitzicht? Gezelschappen tot 30 personen kunnen verkiezen apart bediend te worden in een stijlvolle zaal. Grotere groepen, vanaf 80 personen, bieden we graag de mogelijkheid onze restaurantzaal te reserveren. Neem contact om uw plannen te bespreken en laat ook vrienden of familie ons overheerlijk, Italiaans eten in Peer ontdekken!

 

Via onze facebookpagina kunt u steeds de laatste nieuwtjes volgen!

Back to Top